درباره ما بیشتر بدانید!

من مرتضی حسینی هستم مدرس و موسس آکادمی روژبین .میخوام داستان خودم و تاسیس این آکادمی را براتون توضیح بدم و اینکه چطور شد تصمیم گرفتم آن را تاسیس کنم.

استخدام در شرکت الکتروکویر بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه علم و صنعت

من در سال 1376 از دانشگاه علم و صنعت ایران در رشته مهندسی برق قدرت فارغ التحصیل شدم. بعد از فارغ التحصیلی به شهر خودم یزد برگشتم و بلافاصله در شرکت تابلوسازی الکتروکویر یزد بعنوان مدیر کنترل کیفیت مشغول به کار شدم. علتی که خیلی سریع در این شرکت استخدام شدم و همزمان بعنوان مدیر کنترل کیفیت کارخانه انتخاب شدم این بود که کارآموزی خودم را در شرکت تابلوسازی ایران تابلو گذرانده بودم و همچنین پایان نامه ام را هم با توجه به تجربیاتی که در شرکت ایران تابلو کسب کرده بودم در زمینه طراحی تابلوهای فشارمتوسط کشویی ارائه دادم و همین دو موضوع باعث شد نظر مدیران وقت شرکت االکتروکویر جلب شود و با استخدام سریع من موافقت کنند و من را بعنوان مدیر کنترل کیفیت منصوب کنند با اینکه هنوز تجربه خیلی بالایی نداشتم و تازه شروع به کار کرده بودم.

شرکت الکتروکویر سال 1376

گذراندن دوره های آموزشی در شرکت زیمنس آلمان

درسال 1380 شرکت الکتروکویر با شرکت زیمنس ارتباطات خوبی برقرار کرد و موفق شد لایسنس تابلوهای فشار ضعیف تیپ سیواکن و تابلوهای فشارمتوسط تیپ سیموپرایم زیمنس را بگیرد و به همین علت مدیران و کارشناسان خودش را برای دوره های آموزشی متعددی به شرکت زیمنس آلمان فرستاد. من هم در چندین دوره آموزشی در شرکت زیمنس آلمان شرکت کردم از جمله دوره های تابلوهای سیواکن، سیموپرایم و GIS و همچنین دوره رله های زیمنس. این دوره ها در شهرهای فرانکفورت و لایبزیگ آلمان برگزار شد.

شرکت زیمنس آلمان سال 1380

تاسیس شرکت خودم بنام شهاب گستر الکتریک

در سال 1385 تصمیم گرفتم کسب و کار خودم را راه اندازی کنم و به همین علت از شرکت الکتروکویر بیرون آمدم و شرکت خودم بنام شهاب گستر الکتریک را راه اندازی کردم. با توجه به تجربیاتی که در شرکت الکتروکویر بدست آورده بودم موضوع فعالیت شرکت را تست و راه اندازی پست های برق و رله های حفاظتی قراردادم و خوشبختانه تاکنون بیش از 100 پروژه در صنایع مختلف با این شرکت انجام دادم.(البته به کمک تیمی که دارم).

مشاهده رزومه شرکت

پروژه فولاد ارفع سال 1391

ایده تاسیس آکادمی روژبین

در طی این سالها که در پروژه های مختلف، تست و تنظیمات رله های حفاظتی را انجام میدادم مهندسین زیادی را می دیدم که مشتاق یادگیری رله هستند و از من میخواستند رله را به آنها هم یاد بدهم ولی متاسفانه زمان انجام پروژه محدود بود و امکان یاد دادن در محل پروژه وجود نداشت. همچنین مرجع معتبری هم برای آموزش رله در کشور وجود نداشت تا به آنها معرفی کنم. به همین خاطر در سال 1395 تصمیم گرفتم یک آکادمی تاسیس کنم و دوره رلیاژ (رله و حفاظت) را در این آکادمی آماده کنم و به علاقمندان یادگیری رله های حفاظتی ارائه بدهم.

آموزش رله ومپ در دوره رلیاژ

علت انتخاب نام روژبین برای آکادمی

در ابتدای تاسیس، به دنبال نامی برای آکادمی بودم و هر نامی را در حوزه برق و الکتریک انتخاب میکردم قبلا توسط فرد دیگری ثبت شده بود و امکان ثبت آن برای من وجود نداشت تا اینکه در دیکشنری کلمه زیبای کردی “روژبین” را پیدا کردم به معنای ” راهنما و هدایت کننده به روز و روشنایی”

(روژ = روز، بین = جزء پسین بعضی از کلمه های مرکب، به معنی بیننده و نشان دهنده )

منبع دیکشنری آبادیس

دیدم کلمه قشنگی هست و به نوعی با برق که منبع تولید روشنایی هست مرتبط میشود و به همین علت این اسم را برای آکادمی انتخاب کردم.

پیشرفت در روژبین

در طی این چند سالی که از شروع تهیه دوره رلیاژ میگذرد سعی کردم هرسال این دوره را آپدیت کنم و آموزش های بیشتری به دوره اضافه کنم بطوریکه هم اکنون 4 برند رله مهم و پرکاربرد در صنعت برق را در دوره رلیاژ آموزش دادم شامل رله های زیمنس، اشنایدر سپم ، ومپ و مایکوم و همچنین آموزش تست رله با دستگاه معروف امیکرون را نیز در دوره قرار دادم.

شما با گذراندن آموزش های این دوره به یک کارشناس رلیاژ تبدیل میشوید ومیتوانید در شرکت هایی که به کارشناس رلیاژ نیاز دارند مشغول به کار شوید (مثل شرکت های برق منطقه ای، توزیع برق، شرکت های تعمیر و نگهداری پست های برق، شرکت های تست و راه اندازی پست های برق، تابلوسازی ها و صنایع بزرگ مثل نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، مس، سیمان، نیروگاه،…)

و یا کسب و کار رلیاژی خودتان را راه اندازی کنید و برای خودتان پروژه بگیرید و کار کنید.

لذا اگر قصد دارید وارد حوزه کار رلیاژ شوید من به شما کمک میکنم در این حوزه متخصص شوید.

ارادتمند

مرتضی حسینی

مدرس و موسس آکادمی روژبین

آموزش انواع رله ها در دوره رلیاژ

مراحل تکمیل و آپدیت دوره رلیاژ از سال 1395 تاکنون

ساال 1395

آموزش رله و حفاظت (رله زیمنس)

سال 1396

آموزش نرم افزار رله اشنایدر سپم (SFT2841)

سال 1397

آموزش نرم افزار رله زیمنس (DIGSI4)

سال 1398

آموزش نرم افزار رله ومپ (VAMPSET)

سال 1399

آموزش نرم افزار رله مایکوم (EASERGY STUDIO)

سال 1400

آموزش تست تئوری رله های حفاظتی

سال 1401

آموزش تست عملی رله های حفاظتی با دستگاه امیکرون

سال 1402

آموزش نرم افزار رله ABB (نرم افزار PCM600)

برای اطلاع از جدیدترین آموزش ها، پیج اینستاگرام و کانال تلگرام ما را دنبال کنید

 دانشپذیران ما

دانشپذیران ما از مهندسین برق شاغل در صنعت ، فارغ التحصیلان  و دانشجویان رشته برق هستند که تمایل دارند در حوزه رلیاژ  متخصص شوند.

تعدادی از شرکت ها نیز از دوره های آموزشی روژبین استفاده  کردند از جمله :

شرکت های کارفرمای بزرگ:

توانبر – نفت فلات قاره ایران

شرکت های برق منطقه ای:

برق منطقه ای تهران – برق منطقه ای غرب – برق منطقه ای زنجان – برق منطقه ای هرمزگان – برق منطقه ای یزد

شرکت های نفت ، گاز و پتروشیمی:

پتروشیمی آریا ساسول – پتروشیمی کاویان پلیمر کرمانشاه – پالایشگاه جم – ره آوران فنون پتروشیمی – شرکت EIED – عمران ساحل – پتروصنعت

شرکت های فولاد، ،آهن و صنایع معدنی:

فولاد آلیاژی یزد – فولاد بافق – فولاد اکسین – فولاد خراسان – فولاد سیرجان ایرانیان – فولاد غرب آسیا – فولاد چادرملو – معادن سنگ آهن احیا سپاهان – مجتمع مس شهربابک – فولاد صائب تبریز – فولاد مشیز بردسیر

نیروگاه ها:

نیروگاه شازند – نیروگاه سیکل ترکیبی زواره – نیروگاه صبا – سد آزاد کردستان – پترو فرایند کرخه

شرکت های تابلوسازی برق:

پارس تابلو – جابون – کیان ایساتیس – ایستا نواوران نیرو – ایمن تابلو یزد – نیرو سامان

شرکت های سیمان:

سیمان بجنورد  -سیمان لامرد

                                                                                           نظرات تعدادی از دانشپذیران روژبین

اراده آهنین های آکادمی روژبین

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • با درود استاد عزیز و مهربان..وقتتون بخیر 🌹
    در ابتدا بسیار سپاسگزارم از زحمات بی دریغ شما برای تهیه آموزش های خوب و مفید تون در دوره رلیاژ ( رله و حفاظت )..
    باید عرض کنم که این دوره به قدری کامل و پرمحتواست و به خوبی توضیح داده شده که جایی برای سوال نیست و همه ی دوستانی که رشته شون برق هست به خوبی میتونن این آموزش هارو یاد بگیرن بدون نیاز به حضور استاد..
    بنده این آموزش هارو و همچنین کتاب رله و حفاظت رو تهیه کردم و در حال حاضر در حال یادگیری این آموزشهای مفید و ارزشمند می‌باشم..
    پکیج آموزشی رلیاژ کمک شایانی به جامعه ی مهندسی کرده و امید که همه ی مهندسین عزیز قدر آن را بدانند..
    باز هم از زحمات بی دریغ شما سپاسگزارم جناب مهندس حسینی عزیز. شاد و مانا باشید..
    سایه تون مستدام..💐🌹❤️

دیدگاهتان را بنویسید