انوع حفاظت ارت فالت
در این ویدئو، به معرفی پنج نوع حفاظت ارت فالت میپردازیم که ممکن است برخی از آنها برای شما ناآشنا باشد.
1. حفاظت ارت فالت باقیمانده (Residual Earth Fault): این نوع حفاظت که به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد، به جریانی اطلاق میشود که از نقطه مشترک سیمپیچها به سیمپیچ ارت عبور میکند. این نوع حفاظت با کدهای NC، 50N و 51N شناخته میشود.
2. حفاظت ارت فالت حساس (Sensitive Earth Fault): در این نوع حفاظت، به جای استفاده از نقطه مشترک، از سیمپیچ کوربالانس استفاده میشود. به این ترتیب، سیمپیچ کوربالانس قطع شده و به سیمپیچ ارت رله متصل میشود. این نوع حفاظت با کدهای NC، 50G و 51G نشان داده میشود و به دلیل دقت بالاتر، به آن “حفاظت حساس” یا “ارت فالت حساس” گفته میشود
. 3. حفاظت ارت فالت آماده به کار (Standby Earth Fault): در این نوع حفاظت، از سیمپیچ ترانس در نقطهای که ارت شده است، یک سیمپیچ CT جداگانه به رله متصل میشود. این نوع حفاظت با کد NC، 50SBF نشان داده میشود و به آن “حفاظت جانشین” یا “حفاظت بکاپ” نیز میگویند
. 4. حفاظت ارت فالت مشتق شده (Derived Earth Fault): در این نوع حفاظت، رله به طور مستقیم جریان را اندازهگیری نمیکند، بلکه آن را محاسبه میکند. برای این کار، نیازی به اتصال سیمپیچ CT به رله نیست و فقط کافی است سه فاز به رله متصل شوند. رله با جمع برداری جریانها، عدم تعادل یا ارت فالت را تشخیص میدهد. این نوع حفاظت با کد NC، 50DF و 51DF نشان داده میشود.
5. حفاظت ارت فالت محدود (Restricted Earth Fault): این نوع حفاظت برای سیمپیچهای ترانس ارت شده استفاده میشود و به نقطه مشترک آنها و همچنین هر فاز، یک سیمپیچ CT متصل میشود. تمام این سیمپیچها به رله متصل شده و در صورت بروز ارت فالت در سیمپیچ ترانس، رله Restricted فعال میشود. کد NC این نوع حفاظت 64REF است.
برای آموزش های بیشتر به صفحه دوره آموزش رله و حفاظت مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.